Hoppa till huvudinnehåll

Sparbanksstiftelsen Alingsås

Hej!

Äntligen är sommaren här. En skön tid med varmare väder och för många en härlig och avkopplande semester. Det känns extra härligt när nu möjlighet ges att göra saker som varit svåra under pandemin. 

 

Nya förtroendevalda

I samband med Sparbanksstiftelsen årsstämma i maj valdes Åsa Nyström Andersson och Elin Rosenberg Elebring som nya förtroendevalda och de har ersatt Stig-Olov Tingbratt och Isabelle Östman. Vi tackar de avgående för gott arbete. Nedan mer information om Åsa och Elin – Välkomna!

 

Jag vill önska er alla en trevlig sommar!

Anders Samuelsson

Sparbanken Alingsås 

Sommarföretagare

Sparbanken Alingsås gillar unga entreprenörer. De är viktiga för framtiden, både för oss och för vårt samhälle. Därför är vi positiva till att Nyföretagarcentrum, på uppdrag av Alingsås och Vårgårda kommun, även i år anordnar en sommarföretagarskola för ungdomar 16-20 år. Banken träffade deltagarna under deras uppstartsvecka i juni för att prata ekonomi och företagande. Vi informerade också om hur de kan använda våra tjänster under perioden de driver sitt sommarföretag.

Stiftelsen Eken

Nya styrelseledamöter

På årsstämman i Stiftelsen Eken i maj valdes två nya ledamöter in. Göran Joneskär samt undertecknad som också valdes till ordförande och Sparbanksstiftelsen Alingsås representant i styrelsen . Vi tackade samtidigt av Stefan Sundell som lämnade styrelsen. Styrelsen i Stiftelsen Eken består idag av Karin Kempe, Göran Joneskär, Kristina Pettersson Post, Roland Bengtsson och Patric Ljunggren.

 

Den 23 maj var första dagen för Stiftelse Ekens nya verksamhetsledare Ingrid Pousard. Vi hälsar Ingrid varmt välkommen till oss, Ingrid tillträder samtidigt som VD i Estradbolagen. 

 

Patric Ljunggren

Stiftelsen Eken Ordförande

Ny verksamhetsledare för Stiftelsen Eken