Hoppa till textinnehållet

Coronaviruset - ekonomi och tips

Hur påverkas ekonomin av coronaviruset? Covid-19 förändrar hela tiden läget – på börsen, men också gällande jobb, beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Rekordstark bostadsmarknad under corona

Pandemin har lett till att många prioriterat sitt boende och efterfrågan på bostäder har varit hög.

 

Ett par står i hallen oich hänger upp en tavla

Är du drabbad av corona och kan inte jobba?

Är du sjukskriven, i hemkarantän eller har mist jobbet på grund av coronaviruset? Vår expert tipsar om hur du kan se om din ekonomi.

Mamma och två barn sitter i soffa och tittar på olika skärmar

Vi finns här för dig!

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster. 

Mer information

kan du spara i coronatider

Du går förmodligen mindre på bio och konserter just nu och kanske jobbar du hemma? Då kan det finnas utgifter du inte längre har som kan läggas i ett sparande istället.

 

Ekonomitips i pandemitider

Sex tips för att ställa om under krisen

Här får du tips om hur du kan använda tiden under corona för att se över din kompetens för såväl nuvarande som framtida jobb.

Glada personer möts på en arbetslunch

Frågor & svar

Här har vi samlat era vanligaste frågor

Det är många frågor nu på grund av corona. Här kan du se om vi har svaret på just din fråga.

skyddar du dig från bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig. Vi har listat vad du bör tänka på, både som privatperson och företag.

Kollegor samlas runt en dator på kontoret