Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Internet- och telefontjänster

Kille pratar i telefon

Det ska vara enkelt att sköta företagets ekonomi.

Med våra internet- och telefontjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag. Var du än befinner dig, hemma, på företaget eller utomlands, är det du som bestämmer när banken ska vara tillgänglig. Du behöver en telefon eller en dator och internet för att få tillgång till tjänsterna. Sedan kan du när som helst på ett säkert sätt betala ut löner, betala fakturor, göra överföringar eller kommunicera med banken. Allt detta på dina villkor.
 

Man som målar innertaket

Har du inte tid att gå till banken?

Jobbar du när bankkontoret har öppet? Kundcenter företag är öppet alla dagar i veckan mellan 7 – 23. Vi finns till för både ditt företag och dig som privatperson. Ett möte med banken är inte längre bort än ett samtal till 0771-33 44 33.

Kollegor som kollar på en dator

e-lönelista – snabbt och enkelt via internetbanken

Med e-lönelista i internetbanken gör du dina löneutbetalningar när du vill, var du än befinner dig. Det är ett enkelt sätt betala ut lön, förskott, traktamente, reseersättning och ersättning till dina anställda, oavsett vilken bank de väljer att använda.

 

 

 

Sparbanken Alingsås AB har ett nära samarbete med Swedbank AB.
Allt de erbjuder, erbjuder också vi.
 

Nu finns Swish även för företag

Stäng Skriv ut