Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Bomben är en riktigt rolig övning, berättar ledaren Nora Boensson och spelaren Majken Balder när vi ses en solig onsdagseftermiddag på Noltorpsvallen. Vi räknar ned från tio och den som har bollen när vi kommer till noll åker ut. Det gäller att vara väldigt snabb med att lämna ifrån sig bollen.

Vad händer här idag?
Du har hamnat på Alingsås KIKs fotbollsskola för tjejer mellan 5 och 12 år. Här samlas vi för att ha kul och spela fotboll så här i början av sommarlovet. Många är redan med i föreningen medan andra kommer hit för att testa fotboll för första gången. Det är jätteroligt!

Hur går det?
Det går väldigt bra och vi är runt 160 spelare på plats. Ledarna är aktiva i föreningen och spelar i damlaget eller juniorerna. De har hand om de olika åldersgrupperna och samlas innan för att ta ut material och förbereda övningarna. Runt 16:00 kommer vattenspridarna fram och det är nog en favorit en varm dag som det här.

Majken, vad har varit det roligaste hittills?
Att jag får lära mig nya saker och träffa nya människor. Och så är det alltid bra att få lite extra fotbollsträning. Jag gillar mest att spela matcher och att känna hur jag blir en bättre fotbollsspelare.

Tack för ert viktiga arbete Nora och alla andra i Alingsås KIK. Vi gillar hur ni bygger er förening så professionellt och att ni alltid sätter tjejerna i centrum.