Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
två tjejer leker med en boll

Det är en fin gemenskap inom vår sport, berättar mamma Lisa och unga entusiasten Viggo Gilborne från Potatotown Dodgeball. Alla klubbar känner varandra och det finns så mycket kärlek i sporten. Här är alla välkomna och det finns en plats för alla. Svär man på plan får man straff och efter matcherna kramas alla.

Berätta om Sveriges första Dodgeball-läger
Den 25–27 juni anordnar vi Potatotown Dodgeball Summer Camp i Nolhagahallen. Vi kör en dag för barn mellan 6–11 år och tre dagar för de äldre 12–18-åringarna. Drömmen är att få i gång en barn- och ungdomsverksamhet till hösten och det finns fortfarande platser kvar på lägret. Kan du inte hålla dig kan du komma förbi under Potatisfestivalen där vi finns på Savannen för att visa upp vår sport.

Hur går det för föreningen?
Markus, som är vår kassör, tog faktiskt sporten hit till Sverige för en himla massa år sen. Vi drog i gång i Alingsås 2017 och växer på vuxensidan. Vi var ett gäng som åkte ned till SM i Lund förra helgen. Hur det gick? Haha, vi var nog laget som ändå … hade roligast. Nu vill vi vidare och ser verkligen fram mot att få starta lag för barn och unga.

Tack Potatotown Dodgeball för ert viktiga arbete. Vi gillar särskilt hur ni tar en helt ny sport till stan och att ni vill satsa på barn och unga. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra