Hoppa till huvudinnehåll

Nyhetsbrev till dig som är företagare

I detta nummer kan du läsa mer Otterwalls trafikskola som satsar och Swedbank Pay- en ny smidig betallösning.

September 2023

Välkommen på nyinvigning av Herrljungakontoret

Den 28 september kl. 13.00-17.00 är det invigning med öppet hus och då hoppas vi att du vill komma och fira med oss!

Det kommer hända massor med roliga grejer för liten
som stor, till exempel kommer Mamma Mu och Kråkan att vara här och mingla kl.15.30 och 16.30. Det blir tipspomenad med fina vinster och självklart fika! 

Varmt välkommen!

Betalkort företag

Du som har ett Visa Business Card kommer under oktober få det utbytt mot ett Betalkort Företag. Det är ett Mastercard och innebär att du får ett nytt och bättre kort i plånboken. Det nya kortet skickas till dig i god tid innan det gamla upphör att gälla. 

Hur tar du som företagare betalt av dina kunder?

Kort, swish eller online? Vi hjälper dig med att hitta en betallösning som passar dig och dina kunder.

Fyra unga fotbollsspelare

Vi ger 5 miljoner till 160 föreningar

För oss är föreningarna viktiga krafter som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vår gemensamma närhet. Det viktiga arbete föreningarna lägger ner gör att det går bra för vårt samhälle.

Tillsammans är vi starka och får vårt samhälle att växa och må bra!

garage

Värdeskapande företagande

Välkommen till en träff som handlar om dig och ditt företagande.
Vi har bjudit in Ulf Skarin och Hans Carlsson från Swedbanks ägarplaneringsgrupp. De kommer att lotsa oss genom frågor som handlar om hur ditt företag utvecklas långsiktigt och lönsamt, samtidigt som ditt ägande ska vara fördelaktigt för dig.

21 september på Estrad, Alingsås. 

 

Solrosor i Ljung

Vi gör en god sak för barn med cancer

Solrosorna är väldigt vackra och många kommer hit för att plocka, berättar Jonas Holgersson som tillsammans med kusinen Torbjörn driver gården i Gudmundstorp i Ljung. Cyklister fyller cykelkorgarna och andra åker hit ända i från Borås eller Alingsås. Det känns väldigt bra eftersom intäkterna går direkt till Barncancerfonden.

Kom i gång med företagets styrelsearbete!

Nya perspektiv, mångfald och jämställdhet lönar sig.

Funderar du på att komma i gång med företagets styrelsearbete? Titta på hur andra företag gör, gå på nätverksträffar och gör en grundlig analys innan du startar rekryteringsprocessen. Det är några av råden från Ingrid Pousard på Stiftelsen Eken.

Alla 6-åringar får en reflexväst!

Att hjälpa barn och ungdomar har alltid legat oss varmt om hjärtat. Nu när dagarna blir kortare vill vi att barnen ska känna sig trygga och synas i mörkret. Därför skickar vi ut en reflexväst till alla 6-åringar som bor i Alingsås, Herrljunga, Vårgårda och Lerum. Vi är lokala och vår sparbanksidé innebär bland annat att en del av vår vinst går tillbaka till satsningar för barn och ungdomar.