Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här eller kontakta oss!

Ställ din fråga här

Öppettider

Kundcenter Privat

0771-22 11 22

Kundcenter Företag

0771-33 44 33

Spärrservice

08-411 10 11

Jobba hos oss

Ett litet möte

Sparbanken Alingsås - mer än bara pengar

Att arbeta på bank innebär mer än att bara hantera pengar. På Sparbanken Alingsås vill vi att kunderna skall känna att vi bryr oss om dem. Våra kunder skall ha tillgång till en förstklassig service och rådgivning av högsta kvalitet. Varje kund är unik och det är vår uppgift att finna lösningar som passar var och en av våra kunder. Vår bank verkar främst lokalt och därför är en målsättning att stärka och behålla kunskap samt stötta utvecklingen i bygden. Vi vill finnas nära våra kunder och har därför fem bankkontor i verksamhetsområdet som omfattar Alingsås-, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommuner.

Att arbeta hos oss på Sparbanken Alingsås

På Sparbanken Alingsås  har vi olika arbetsområden och det finns ett flertal olika yrken inom banken, t ex bankkassör, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare, aktiemäklare m fl. Alla våra befattningar bygger på att skapa och vårda relationer med våra kunder. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, servicemedvetna och som tycker om att arbeta med människor. De flesta av våra arbetsuppgifter innebär dagliga personliga kontakter med kunder. Vår verksamhet täcker in flera olika områden för både privatpersoner och företag. På Sparbanken Alingsås har du som anställd goda möjligheter att utvecklas.

Nöjda medarbetare


Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. Eftersom Sparbanken Alingsås satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.

Antal anställda


Ca 110 personer. Verksamheten bedrivs på fem kontor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommun.

Yrken:


Bankkassör, privatrådgivare, jurister, ekonomer, företagsrådgivare, marknadsförare, aktiemäklare.

Privatrådgivare

Just nu söker vi Privatrådgivare

(Vi samarbetar med Sigma Recruit i denna rekrytering.)

Företagsrådgivare

Just nu söker vi Företagsrådgivare

(Vi samarbetar med Sigma Recruit i denna rekrytering.)

Vi söker kollega till avdelningen Kreditstöd

Just nu söker vi en kollega till Kredistöd Privat.

(Vi samarbetar med Sigma Recruit i denna rekrytering.)

Intresseanmälningar

Är du nyfiken på att arbeta hos oss! Du är alltid välkommen med en intresseanmälan.

Kontakta oss

Personalchef
Ulf Olofsson 

Stäng Skriv ut