Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här eller kontakta oss!

Ställ din fråga här

Öppettider

Kundcenter Privat

0771-22 11 22

Kundcenter Företag

0771-33 44 33

Spärrservice

08-411 10 11

Jobba hos oss

Ett litet möte

Sparbanken Alingsås - mer än bara pengar

Att arbeta på bank innebär mer än att bara hantera pengar. På Sparbanken Alingsås vill vi att kunderna skall känna vårt engagemang och vi hittar enkla lösningar på både kundernas och kollegornas frågor. Våra kunder skall ha tillgång till en förstklassig service och rådgivning av högsta kvalitet. Varje kund är unik och det är vår uppgift att finna lösningar som passar var och en.
Vi jobbar under en stark förändring i vår vardag och de som jobbar hos oss är öppna inför nya idéer, förändringsbenägna och jobbar aktivt för att hjälpa kunderna och kollegorna att följa med i utvecklingen.
Vår bank verkar främst lokalt. En målsättning är att stärka och behålla kunskapen hos våra kunder om sin ekonomi och stötta utvecklingen i bygden. Våra anställda har gärna ett samhällsengagemang vilket gör att de trivs hos oss. Vi vill finnas nära våra kunder och har fem bankkontor i verksamhetsområdet som omfattar Alingsås-, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommuner.

Att arbeta hos oss på Sparbanken Alingsås

På Sparbanken Alingsås har vi olika arbetsområden och det finns ett flertal olika yrken inom banken, t ex bankkassör, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare, aktiemäklare m fl. Alla våra befattningar bygger på att skapa och vårda relationer med våra kunder. Vi söker medarbetare som är öppna enkla och engagerade och som tycker om att arbeta med människor. De flesta av våra arbetsuppgifter innebär dagliga personliga kontakter med kunder. Vår verksamhet täcker in flera olika områden för både privatpersoner och företag. På Sparbanken Alingsås har du som anställd goda möjligheter att utvecklas. Hos oss arbetar personer med olika bakgrund, erfarenhet och i alla åldrar. För oss är det en garanti för att det skall vara roligt att gå till jobbet.

Värdepappersmäklare/ Private Banker

Som Värdepappersmäklare/Private Banker ingår du i ett team med rådgivare och mäklare för ett urval kunder som önskar en såväl aktiv som långsiktig förvaltning av sin förmögenhet. Du agerar självständigt såväl som i team och proaktivt mot kund inom ramen för den strategi som lagts fast.

Försäkringsspecialist

Som Försäkringsspecialist ingår du i ett team som jobbar tillsammans med samtliga kontor på banken. Arbetsuppgifterna handlar ofta om rådgivning om försärkingsskydd och sparande för företag och deras anställda.

Sommarjobb

Vi söker varje år flera personer som vill sommarjobba hos oss. Det är en fördel om du har någon anknytning till vårt verksamhetsområde, dvs Alingsås-, Lerum-, Herrljunga- eller Vårgårda kommun. Vi ser gärna att du har någon typ av ekonomisk utbildning, men det behöver inte vara från högskola/universitet.

Intresseanmälningar

Är du nyfiken på att arbeta hos oss! Du är alltid välkommen med en intresseanmälan.

Nöjda medarbetare


Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. Eftersom Sparbanken Alingsås satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.

Antal anställda


Ca 110 personer. Verksamheten bedrivs på fem kontor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommun.

Yrken:


Bankkassör, privatrådgivare, jurister, ekonomer, företagsrådgivare, marknadsförare, aktiemäklare.

Kontakta oss

Personalchef
Ulf Olofsson 

Stäng Skriv ut