Vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Strömstad men flyttade hit som femtonåring för att gå handbollsgymnasiet på Alströmer. Nu har jag pluggat tre år på civilekonomprogrammet i Borås och sommar ska jag jobba på bankkontoret i Alingsås. Min inriktning i skolan är marknadsföring och jag gillar det sociala och det kreativa i yrket. Jag tror nog det kommer handla om kommunikation och marknad för mig i framtiden.

Varför sökte du dig till Sparbanken Alingsås?

Jag tänkte mig att det här en arbetsplats där man kan ha så många olika roller. När jag praktiserade här i 6 veckor insåg jag verkligen hur många spännande arbetsuppgifter det finns här, både direkt med kund och bakom kulisserna.

Vad ser du mest fram mot med sommarjobbet?

Jag ser fram mot att få vara en del i laget, något jag nog har fått från handbollen. Jag hoppas kunna utvecklas och lära mig mycket. Och att träffa våra kunder och hjälpa alla på bästa sätt. Jag gillar att göra andra människor nöjda och det ju det allt går ut på här på banken.

Mitt smultronställe?

Något jag tycker om att göra på sommaren är att umgås med mina vänner på restauranger och caféer. Tänk grillat, ett gott vin och lite sallad i solen! Det kan jag verkligen rekommendera.
---
Tusen tack Alketa. Varmt välkommen!