Vem är du?

Jag är uppvuxen i Alingsås och har precis tagit examen från ekonomie kandidatprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg. I sommar ska jag jobba på kontoret i Alingsås. Jag är väldigt sportintresserad och fotboll ligger närmast hjärtat. Jag spelar i Alingsås City, ett gött gäng som vill mycket med vår fotboll. Förra året vann vi division 6, och nu hoppas vi kunna göra en bra säsong i division 5.

Varför sökte du dig till Sparbanken Alingsås?

Jag känner flera som jobbar här och har hört mycket gott om banken. Att jag trivdes så bra förra sommaren gjorde det enkelt att vilja komma tillbaka. Sparbanken Alingsås har alltid funnits med när jag spelat fotboll. Att så mycket av vinsten går tillbaka till föreningslivet är någonting jag gillar och jag vet hur mycket det betyder för föreningarna.

Vad ser du mest fram mot med sommarjobbet?

Förra sommaren jobbade jag på huvudkontoret och nu ser jag fram mot att få träffa våra kunder i personlig service. Jag är social och gillar att träffa nya människor och jag ser fram emot att få hjälpa våra kunder med vardagsekonomin. Och självklart att träffa alla härliga kollegor.

Om jag kan rekommendera något smultronställe i Alingsås?

Då säger jag Kvarnsjön, en underskattad sjö i Alingsås. Jag bor väldigt nära och det har blivit många kvällsdopp genom åren. Det kan jag rekommendera!

---
Tusen tack Gustav. Varmt välkommen!