Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Sara Lundberg är i sommar tillbaka på Alingsåskontoret.

Välkommen tillbaka, vad har du haft för dig sen förra sommaren?
Jag haft fullt upp med skolan hela hösten, vintern och våren. Det har varit intensiva, men givande kurser som har tagit upp större delen av min tid. Känns skönt och välförtjänt med sommarlov nu!

Vad är det bästa med att sommarjobba på banken?
Det bästa med att sommarjobba här är först och främst att jag tycker det är väldigt roligt och lärorikt. Arbetsuppgifterna blir på ett sätt varierande när alla kunde som kommer in behöver hjälp med olika saker. Det känns som jag lär mig något nytt varje dag jag jobbar, och det är alltid lika kul att se en kund gå ifrån sitt besök nöjd och glad. Sedan är det också väldigt roligt att få komma tillbaka och träffa alla kollegor igen, nya som gamla!

Vilket är ditt bästa spartips?
Som student är det ju ingen hemlighet att ekonomin är rätt så knaper. Mitt bästa tips är att i den mån som går lägga upp en budget varje månad. På det sättet får jag en bättre överblick över min ekonomi, samt att det hjälper mig att få pengar över till annat i slutet av månaden.

Har du ett smultronställe som du brukar besöka på sommaren?
Svår fråga! Det finns så himla många fina platser här så jag får svårt att välja. Jag älskar att bada så jag skulle vilja svara ”alla ställen man kan bada på”! Men om jag måste välja skulle jag säga någonstans längst klipporna i Simmenäs, där man kan vara lite avskilt.

Roligt att ha dig tillbaka Sara!