Välkommen som sommarjobbare hos oss på Herrljungakontoret!


Vem är du?

Jag är en tjej från Alingsås som gillar att röra på mig och att laga god mat. Favoriträtten är nog asiatiskt som bao buns, poke bowl eller ramen. Min familj och jag är väldigt handbollsintresserade och det var där jag fick kontakt med Sparbanken Alingsås för första gången.

När jag pluggade ekonomi på Alströmer, och vi körde vårt UF-företag, lärde jag mig massor om affärsverksamhet. Det var superkul.

Varför sökte du dig till Sparbanken Alingsås?

En familjekompis berättade hur härligt hon tycker det är att jobba på bank och hur mycket hon lärt sig genom det. Och eftersom jag gillar ekonomi så sökte jag mig hit. Nu ska jag jobba med personlig service, här på vårt kontor i Herrljunga.

Vad ser du mest fram mot med sommarjobbet?

Det är ett superhärligt gäng här och jag känner redan hur nära vi är varandra och hur smidigt samarbetet flyter på. Jag ser fram mot att få lära mig massor och att träffa alla kunder. Det är spännande när någon kommer in eftersom alla ärenden är så olika. Jag gillar utmaningen i det och att kunna hjälpa andra människor.

Mitt smultronställe?

Vi har ett fritidshus nära Skogsbygden, mellan Alingsås och Vårgårda. Där finns så härlig natur med massa fina sjöar, fiske och bär- och svampplockning. Det kan jag verkligen rekommendera.
---
Tusen tack Ellen. Varmt välkommen!