Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås
Girl in front of a park

Jag brinner extra för våra kunders pension, berättar Hanna Ekwall som är ny privatrådgivare på kontoret i Lerum. Vi finns här för att hjälpa dig skaffa en bra plan för framtiden och jag brukar fråga: när du har jobbat ett helt arbetsliv, hur blir det sen? Vilken inkomst ska du leva på då?

Välkommen till oss!
Tack, jag är uppvuxen i Lerum och efter många års pendling tog jag förnuftet till fånga och började jobba här. Min kompis Emelie, som jobbar på banken, tipsade om en tjänst och det känns fint att vara del i en lokal bank som ger så mycket tillbaka till samhället.

 

Berätta om när ditt jobb på banken känns viktigt.
Jag tänker på kvinnan som ville ändra sitt upplägg. Hon ville förbättra pensionen men när vi vridit och vänt på frågan landade vi i att det bästa var att inte göra något alls. Jag tog mig tiden som behövdes och hon var så tacksam att jag fick en stor kram.

Berätta mer om dig Hanna.
Vi gillar att greja i trädgården och våra pojkar är gärna med och hugger i. När nioåringen tränar brasiliansk jiujitsu eller fotboll tycker femåringen om att vara med i köket. Vi har alltid lagat mycket mat i familjen och några favoriter är helstekt kyckling i ugn med tillbehör eller en god fisksoppa.

Tusen tack Hanna!

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.