Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Jobba hos oss

Ett litet möte

Sparbanken Alingsås - mer än bara pengar

Att arbeta på bank innebär mer än att bara hantera pengar. På Sparbanken Alingsås vill vi att kunderna skall känna att vi bryr oss om dem. Våra kunder skall ha tillgång till en förstklassig service och rådgivning av högsta kvalitet. Varje kund är unik och det är vår uppgift att finna lösningar som passar var och en av våra kunder. Vår bank verkar främst lokalt och därför är en målsättning att stärka och behålla kunskap samt stötta utvecklingen i bygden. Vi vill finnas nära våra kunder och har därför fem bankkontor i verksamhetsområdet som omfattar Alingsås-, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommuner.

Att arbeta hos oss på Sparbanken Alingsås

På Sparbanken Alingsås  har vi olika arbetsområden och det finns ett flertal olika yrken inom banken, t ex bankkassör, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare, aktiemäklare m fl. Alla våra befattningar bygger på att skapa och vårda relationer med våra kunder. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, servicemedvetna och som tycker om att arbeta med människor. De flesta av våra arbetsuppgifter innebär dagliga personliga kontakter med kunder. Vår verksamhet täcker in flera olika områden för både privatpersoner och företag. På Sparbanken Alingsås har du som anställd goda möjligheter att utvecklas.

Nöjda medarbetare


Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. Eftersom Sparbanken Alingsås satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.

Antal anställda


Ca 110 personer. Verksamheten bedrivs på fem kontor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommun.

Yrken:


Bankkassör, privatrådgivare, jurister, ekonomer, företagsrådgivare, marknadsförare, aktiemäklare.

Kontakta oss

Personalchef
Ulf Olofsson

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Stäng Skriv ut