Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hopp över klippor

 

Medlemslån

Medlemslånet har dessutom blivit ännu tryggare. Nu ingår också ett betalsskydd som betalar en del av lånekostnaden om du blir sjuk eller arbetslös. Sedan tidigare ingår en grupplivförsäkring som löser lånet om låntagaren avlider. 


Du kan låna mellan 30 000 och 250 000 kronor. Vill du låna ett mindre belopp föreslår vi istället en Medlemskontokredit till bra villkor.

För dig som går i biltankar finns också ett särskilt lån - Medlemsbillån.

Det går enkelt och snabbt att göra en ansökan och som medlem i något av fackförbunden inom LO, TCO eller SACO får du bra villkor.
 

Så här fungerar Medlemslånet

För att få ett Medlemslån skall du ha varit medlem i facket sedan minst 6 månader. Du skall också ha eller öppna ett lönekonto i banken. För Medlemslån krävs ingen säkerhet. Räntan är rörlig och följer det allmänna ränteläget, du betalar ingen uppläggnings- eller aviavgift.

I lånet ingår dels en grupplivförsäkring som löser lånet om låntagaren skulle avlida och dels ett betalskydd som ersätter en del av lånekostnaden vid sjukdom eller arbetslöshet. Båda försäkringarna gäller för låntagare under 65 år och det krävs ingen hälsoprövning vid tecknandet.

Behöver du låna ett lägre belopp kan du ha fördel av att i stället ansöka om en Medlemskontokredit.
 

Så här skaffar du Medlemslån

Du kan ansöka om de olika lånen direkt via Internet eller göra en intresseanmälan via e-post där du uppger namn, personnummer och telefon så kontaktar vi dig. Använd länkarna här nedan.

 

 

Välkommen

Har ditt fackförbund avtal med banken?

Kvinna som använder sin dator

ett snabbt lånebesked

Stäng Skriv ut