Hoppa till textinnehållet

Swedbank Robur Företagsobligationsfond Mix

Woman working on computer while eating a salad

- en fond med möjlighet till högre avkastning än i ett traditionellt räntesparande

En fond för dig som

  • vill ha ett räntesparande med möjlighet till högre avkastning än i en traditionell räntefond eller på ett bankkonto och kan acceptera en lite högre risk.
  • vill ha möjlighet till avkastning i dagens låga ränteläge men inte vill investera i aktier.
  • vill ha en räntefond med tillgång till hela Europas företagsobligationsmarknad utan begränsningar till ett enskilt land.

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in. En fond med riskklass 6-7 kan på grund av sin sammansättning och använda förvaltningsmetoder minska och öka kraftigt i värde. Du hittar faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser under respektive fond på swedbank.se/fondlista eller hos din återförsäljare.

Kort om fonden

Avgifter, minsta teckningsbelopp och annat som är bra att veta.

Förvaltaren berättar mer

Förvaltaren berättar om varför Företagsobligationsfond Mix kan vara en intressant placering.

Allt om fonden

Här hittar du viktig information om Företagsobligationsfond Mix.

Är du intresserad?

Är du inte kund i Sparbanken Alingsås? Bli kund här

Detta är en allmän information om ett produkterbjudande från Swedbank Robur Fonder AB. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se