Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Premiumkunder

September  2020

Det här är ett nyhetsbrev för dig som är premiumkund hos Sparbanken Alingsås. Det kommer ut två gånger per år. 

Hej!


Nu är det dags att starta upp efter en märklig vår och sommar. Även om vi inte är igenom pandemin än känner jag tillförsikt. Många har det fortfarande tufft men jag ser företag som går bra och privatpersoner som gör affärer hos oss. För oss har mycket handlat om omställning och många av våra kunder funderar lite extra på vad de gör om det oförutsedda inträffar.

 

 

Angelica Petersson

Affärschef och Stf VD

Jon Petersson

Nu kan du själv välja vem eller vilka som ansvarar för dina personliga och ekonomiska intressen den dag du inte längre kan fatta egna beslut. Vår samarbetspartner Familjens Jurist är experter på familjejuridik. Just nu erbjuder de dig en kostnadsfri Livsbesiktning® (värde ca 950 kr), det vill säga en analys av din situation som berättar hur du kan säkra din framtid ur ett juridiskt perspektiv. 

Getting the paper

Möt Sofia Rydler ny ordförande i Sparbanksstiftelsen Alingsås

Sparbanksstiftelsen Alingsås, som äger 100% av Sparbanken Alingsås, har fått en ny ordförande. Här kan du läsa mer om Sofia från Asklanda, hur hon ser på stiftelsens roll i samhället och vad hon vill vara med att driva framåt.

Smarta apptips!

Med vår app kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Läs bland annat om tjäsnten Abonnemangshjälpen där med du med några enkla steg kan säga upp, byta eller starta ett nytt abonnemang.  

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Staffan summerar Sparbankshjälpen

Sedan vi drog igång Sparbankshjälpen i april har vi stöttat nästan 40 föreningar och 8 näringslivsorganisationer. Vi är stolta över att få vara med och hjälpa till i denna märkliga tid och det är något som ligger helt i linje med vår sparbanksidé. Se Staffan summera här.  

 

Trygg och smidig vardagsekonomi

Det finns många fördelar med att ha ett betal- och kreditkort. 

  • Mastercard Guld ger dig tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi med en mängd förmåner som du har nytta av i vardagen och på resan. 
  • Med Mastercard Platinum kan du leva livet på dina villkor. Vad sägs till exempel om personlig concierge-service, fri tillgång till flygplatslounger och reseförsäkring?

 

 

Vi finns här för dig- dygnet runt!

En sak våra kunder efterfrågar är ökad tillgänglighet. Det är något som står högst upp på vår agenda och visste du att du kan nå oss dygnet runt genom att ringa Kundservice Privat.  Att ringa dit var förut kanske lite komplicerat men nu, när Mobilt BankID finns, är det hur enkelt som helst. Hör av dig så hjälper vi dig igång. Ring 0771-22 11 22!

Välkommen in!

Tack för att du valt rådgivningstjänsten Premium hos oss. Som du vet är målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. Din personliga rådgivare har Swedsec licens för att garantera en hög kompetens. Tillsammans ser ni till att det finns en finansiell handlingsplan som handlar om alla delar i det vi kallar sund ekonomi: enkel vardagsekonomi, skydd för det oförutsedda, sparande för framtiden och att låna klokt. Du är alltid välkommen att höra av dig på telefon 0322-78 600.

Tack Ida och Östadkulle SK!

Ni är en viktig kraft som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vårt område. Det hårda arbete ni lägger ner gör att det går bra för vårt samhälle.

Vi brinner för föreningslivet och tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.