Hoppa till huvudinnehåll

Nyhetsbrev Premiumkunder

September  2020

Det här är ett nyhetsbrev för dig som är premiumkund hos Sparbanken Alingsås. Det kommer ut två gånger per år. 

Staffan summerar Sparbankshjälpen

Sedan vi drog igång Sparbankshjälpen i april har vi stöttat nästan 40 föreningar och 8 näringslivsorganisationer. Vi är stolta över att få vara med och hjälpa till i denna märkliga tid och det är något som ligger helt i linje med vår sparbanksidé. 

 

Sparbankerna har nöjdast kunder av alla banker*

Tack alla kunder för att ni ger oss så bra betyg. Vi ska fortsätta leverera de bästa lösningarna till dig så att du når dina drömmar. Går det bra för dig, går det också bra för vårt samhälle vilket sätter sina avtryck hos många. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.

*Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mäter årligen kundnöjdheten hos Sveriges bankkunder. Årets undersökning genomfördes under perioden 3 augusti – 4 september 2020 och bygger på 7 968 intervjuer med privatkunder och 6 898 intervjuer med företagskunder.

Vi finns här för dig- dygnet runt!

En sak våra kunder efterfrågar är ökad tillgänglighet. Det är något som står högst upp på vår agenda och visste du att du kan nå oss dygnet runt genom att ringa Kundservice Privat.  Att ringa dit var förut kanske lite komplicerat men nu, när Mobilt BankID finns, är det hur enkelt som helst. Hör av dig så hjälper vi dig igång. Ring 0771-22 11 22!

Välkommen in!

Tack för att du valt rådgivningstjänsten Premium hos oss. Som du vet är målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. Din personliga rådgivare har Swedsec licens för att garantera en hög kompetens. Tillsammans ser ni till att det finns en finansiell handlingsplan som handlar om alla delar i det vi kallar sund ekonomi: enkel vardagsekonomi, skydd för det oförutsedda, sparande för framtiden och att låna klokt. Du är alltid välkommen att höra av dig på telefon 0322-78 600.