AIF Gymnastik

Som ungdomsledare blir man idol för barnen, berättar Rebecka Johansson när vi ses i AIF Gymnastiks fantastiska hall. Någon de ser upp till och det är en så go känsla när de vill fortsätta hålla kontakten. Då har man ju gjort något bra!

Berätta om Eldsjäl 2.0
Det är ett projekt som drivs av SISU och Folkspel och som ett vanligt år avslutas med Eldsjälsgalan. Det är med representanter från många sporter i hela Sverige och handlar om att tänka i nya banor och utveckla ledarskapet. Jag är med från oss och har startat upp en lokal satsning som vi kallar Ungdomskommittén.

Vad gör ni där?
Vi utbildar, stöttar och erbjuder mentorskap. Ungdomsledarna är vår framtid och vill få dem att växa! När de blir tryggare i sin roll kan vi få ännu fler barn och unga att våga testa gymnastik.

Varför är gymnastik så bra?
Men det är ju världens roligaste sport! Man får så mycket på köpet. Gemenskap, styrka, vighet och kondition. Man kan ta det från sin egen nivå och välja mellan truppgymnastik och individuellt.

Tack AIF Gymnastik!

Ni är en viktig kraft som skapar gemenskap och utveckling i vårt område. Går det bra för er går det också bra för vårt samhälle.

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.