Anja Hanning- jag gillar att vara med där det händer

Min man sköter gräsklipparen i Alingsås KIK och jag sitter i styrelsen i AIF Gymnastik, berättar Anja Hanning som jobbar med bankens större företagskunder. Utöver det är jag bland annat med och arrangerar Running Lights för AIF Friidrott.

 

Vem är du Anja?

Jag och min man flyttade till Alingsås 2006. Egentligen skulle vi bara provflytta men fastnade för en trevlig stad, fin stadskärna med allt man behöver. Det är full aktivitet hos oss. Sonen är målvakt i AIF Fotboll och vår dotter är med i Alingsås KIK, AIF Friidrott, AIF Gymnastik, Alingsås Klätterklubb och Alingsås Volleybollklubb. Fick jag med allt nu?

 

Vad gör du på jobbet?

Tillsammans med Eric och Jonas sköter jag om bankens största företagskunder. Jag ser till att kunderna har rätt tjänster och har mycket direktkontakt med de som sköter ekonomin på företagen. Jag gillar att vara med där det händer och det är roligt att få inblick i många olika verksamheter. Vid sidan av det hjälper jag mina kollegor med komplexa kundupplägg.

 

Vad vil du ge för råd till företagarna?

Se till att ha effektiva betalningslösningar, få betalt så fort som möjligt och förvalta pengarna väl medan du har dem. Håll tät och kontinuerlig dialog med oss. Tillsammans kan vi hitta bra vägar framåt och som din affärspartner kan vi vara med på hela resan och finnas med i både upp- och nedgång.    

 

Tusen tack Anja. Vi är väldigt glada över att få ha med dig i vårt lag!