Blomdahls café -aldrig att det får sluta såhär!

Det började en lördag när jag ställde mig utanför med bröd och bullar. Det dröjde inte länge förrän vi flyttade ut två bord och snart släpade vi ut halva butiken, berättar en skrattande Josefin Lund, en av delägarna i familjeföretaget Blomdahls café i Herrljunga.

 

Vad hände?

Försäljningen stendog med Corona och beställning efter beställning bokades av. Men vi är inte dem som ger upp. Vi hade satsat så mycket på vår gemensamma dröm och tänkte: aldrig att det får sluta så här!

 

Så vi hittade vår fina vagn på Blocket och slog till direkt. Efter lite städning var vagnen perfekt med sina hyllor, glasmonter och kyl. Det blev vår räddning och kunderna började komma. Vissa köpte med sig hem medan andra beställde i vagnen för att sen sätta sig på uteserveringen utan att behöva gå in. Många äldre kommer som annars inte kan handla. Och folk från andra orter. Vi når större cirklar nu och det är härligt när många kommer för att bara prata lite. Just det, vi kör ju även ut fika  i Herrljunga tätort till riskgrupper.

 

Vad vill ni säga till era kunder?

Vi är så tacksamma för alla som stöttat oss. Ni är fantastiska! Och vår härliga personal har varit väldigt flexibla och helt inställda på att ställa om. Kanon.

 

Tack för att ni inte ger upp Josefin! Tillsammans är vi starka.