IBF Horsby

Du skulle se en fredagskväll här när a-laget spelar match, berättar Helene Olsson, Marie Holmstrand och Eddy Månsson i IBF Horsbys styrelse när vi ses i Herrljunga Sporthall en kväll i november. Det är fullt hus med barn och unga i hela hallen som hejar på laget och springer runt här med sina klubbor och bollar.

 

Varför fick ni Sparbankshjärtat?
Kristofer Cammersand och Simon Winbo, som jobbar på banken har hjärtat i föreningen. Haha, de kanske vill komma tillbaka som spelare? Vi fick deras Sparbankshjärta och använde det till att köpa ny utrustning. Ledarna fick önska och vi köpte bollar, glasögon, en bollrepeater, rullväskor till matcherna och en hastighetsmätare för skott.

 

 

Vad betyder föreningen för bygden?
Här ska man känna att det finns ett sammanhang. Intresset sprider sig och när vi startade lag för åttaåringar för fyra veckor sen kom 12 killar och tjejer till första träningen. Nästa gång dök 21 spelare upp och nu hoppas vi på ännu fler. Innebandy är en billig sport och för att göra de enkelt att testa lånar vi ut glasögon och klubbor så att de små barnen kan prova utan att behöva köpa utrustning, Här ska alla känna sig välkomna och känna att de har en plats.