Jimmy Lang- en äkta Floda-patriot!

Vi har köpt en kulturhistorisk byggnad och försöker återskapa dess forna glans, berättar Jimmy Lang som är kontorschef och partner på Fastighetsbyrån i Lerum när vi ses en fredag i november. Så när vi i familjen i vanliga fall fixar god mat och fredagsmys är det bara att hoppa in i renoveringskaoset.

 

Vem är du?

Vi bor i Floda sedan 8 år och jag är en äkta Floda-patriot! Här finns allt och jag älskar att bo och jobba här i Lerums Kommun. Eftersom jag jobbar mycket vill jag verkligen umgås med min familj när jag är ledig. Vi gillar att äventyra på Grepp i Stenkullen, promenera och fika på Garveriet eller bara att sitta hemma och pyssla med barnen. Att få vara hemma är viktigt för mig och bostaden är en plats för återhämtning.  

 

Vad händer i Lerums Kommun?

Det händer massor! Lerum, Gråbo och Floda utvecklas på ett bra sätt. Vi ser det i att intresset för bostäder ökar, ett tecken på att vi bor i en väldigt bra kommun. Jag älskar att jobba tillsammans med er på Sparbanken Alingsås och brinner verkligen för Sparbanksidén. Hur många banker ger så mycket tillbaka till samhället?

 

Vad ska man tänka på när man köper bostad?

Se till att privatekonomin är i balans och förbered er väl. Genom att tänka igenom era behov och lista de viktigaste parametrarna för ert framtida boende kan ni agera snabbt utan att riskera att hamna snett.

 

Tusen tack Jimmy! Vi gillar dig med.