Glad man med tavla i bakgrunden.

När vi startade sa jag till min fru att jag kommer jobba hårdare än någonsin utan att få betalt, säger Mattias Revelj på Knowe i Alingsås. Haha, kanske inte den bästa ekvationen. Nu är jag väldigt stolt över hur mycket arbete alla här lagt ned. Vi blir femfaldigt Gasellföretag och firar tio år i höst. 
 

Berätta om företaget

Teknik är ett verktyg för att uppnå affärsnytta och vi jobbar i tre ben: Lösningar som kopplar samman kundens egna system. Applikationer. Webb och appar. Det går fantastiskt bra och mycket av framgången bygger på relationen med våra kunder. Vi är genuina i vad vi gör och levererar bra grejer.

 

Hur tänker du kring företagande?

Medarbetarnas välmående är viktigast. De är företagets mest värdefulla resurs och förmågan att skapa en arbetsplats där man har roligt är en framgångsfaktor. Som kontoret här där varje rum ska kännas som ett vardagsrum. Haha, första tanken när vi bygger om är vilken soffa som passar bäst i rummet.
 

Hur ser planerna framåt ut?

Vi ska växa från dagens 32 miljoner till en bra bit över det dubbla inom fem år. För att nå dit jobbar vi mot fler affärsområden. Vi kommer även att behöva expandera geografiskt. Jag ser så otroligt häftiga saker framåt. Vi kommer verkligen sticka ut!