Långareds Bois E-lag

En kille i laget kommer alltid ombytt oavsett om vi tränar eller spelar cup, berättar Carita Grahn som en av ledarna för Långareds Bois E-lag. Men i stället för att vara med på plan har han valt att sköta kaffekokningen till fikan. Haha, man kan säga att han är vår viktigaste spelare.

 

Berätta om E-laget
Vi firar 20-årsjubileum lördagen 21/5 och då är alla välkomna hit. Vi är 25 spelare i laget som alla är med utifrån sin egen förmåga. Det här sociala sammanhanget betyder så mycket för dem och de brukar säga att laget fungerar som en familj. Många umgås på fritiden och det är svårt att dela ut träningspriset i ett lag där halva gänget kommer varje gång, trots att de pendlar från Alingsås, Vårgårda och Trollhättan. Det är fint att Långareds BOIS startade laget redan för 20 år sen.

 

Varför fick ni Sparbankshjärtat?

Vi fick Benjamin Bolins Sparbankshjärta och pengarna använde vi till vår cup Albertkampen. 14 lag kom och dagen var kanonlyckad. Tanken är att vi ska vara världens goaste gäng som alla vill spela mot. En av våra största fans är hockeylegendaren Anders Broström som följer oss på Facebook*. En gång tog han med oss för att kolla på Frölunda.