Momenti Liberi

Vi vill att detta ska vara ett schysst ställe att hänga på, berättar Sebastian Tornare som är en av delägarna till Momenti Liberi i Alingsås, när vi sitter och dricker kaffe i restaurangen. Tänk en burrata med olivolja och svartpeppar. Med en öl till! Det enkla är det goda, fortsätter Sebastian.

 

Hur går det för er?

Vi tog över för ett år sen och startade med att förändra menyn. Nu kan du komma hit för lite italienskt småplock. Enkelt och gott. Vi har ett grymt team här och när krisen kom utökade vi take-awayen och gick ut i sociala medier. Vi tänkte att människor fortfarande vill äta en god tvårätters, fast hemma. Det smällde rätt bra kan man säga. Vi hade take away-lådor i hela köket och kön ringlade sig lång utanför. Ganska svettigt, skrattar Sebastian! Det har fortsatt starkt med hämtmat och våra kunder får lådan levererad här på utsidan. 

 

En annan bra grej är kommunens skolluncher. Det är en riktigt bra bonus för oss och vi har många elever här varje dag. De väljer mellan vegetariskt och dagens pasta, vi får en lista från kommunen och ungdomarna kommer och hämtar. Väldigt bra!

 

Det är härligt att se hur alingsåsarna hjälper till och vi har många fina stamkunder. Det är vi väldigt tacksamma för! 

 

Tack för pratstunden Sebastian! Kämpa på.