Poppa- ett nätverk för kreativa företagare

Näringslivsutveckling blir lätt fluffigt men Poppa är härligt konkret, berättar Angelica Larsson och Daniel Liljeblad när vi ses utanför Garveriet i Floda. Angelica är destinationsutvecklare på Lerums Kommun och Daniel är vice ordförande i Företagarna i Lerum och har uppdrag för Floda Platsutveckling.

Berätta om Poppa
Det är ett nätverk för kreativa företagare. Vi träffas under lättsamma former och delar erfarenheter och idéer. Här blandas grön näring, hållbara upplevelser, mat och handel. Tillsammans hittar vi samarbeten och affärsmöjligheter.

I vanliga fall träffas vi på Garveriet för tisdagslunch som avslutas med föreläsning från någon av deltagarna. Utöver det kan man jobba i våra fina co-workinglokaler. Just nu träffas vi digitalt men hoppas kunna öppna upp så fort läget tillåter.

Vi välkomnar fler kreativa deltagare. Du behöver inte jobba i Lerum eftersom vi gärna nätverkar större! Här är alla jämlika och man kan tryggt dela med sig av sin dröm.

Bakom initiativet står Lerums Kommun, Företagarföreningen i Lerum, Företagarna, Nyföretagarcentrum Lerum, Floda Platsutveckling, Garveriet, Leader Insjöriket och vi är tacksamma för all hjälp från Sparbanken Alingsås.

Tack själva Poppa!