Saxentours i Vårgårda

En resenär var orolig över att han inte kunde prata engelska, berättar Maria och Crister Brunnegård som driver Saxentours i Vårgårda. Men när han kom tillbaka efter sin morgonpromenad berättade han att han nästan provkört en bil. Haha, han hade fastnat hos en bilhandlare och pratat bilar och motorer en lång stund.

 

Berätta om Saxentours
Vi arrangerar tema- och upplevelseresor till USA och Kanada sedan 1999. Runt 800 personer har rest med oss genom åren och många av dem återkommer till oss. Vi tar även amerikaner till Sverige. Många av dem är väldigt intresserade av släktforskning och att söka sina rötter. Det är häftigt att se människor uppleva sina drömmar och att många redan efter några dagar börjar planera nästa resa.

Genom åren har vi lärt känna många på resmålen vilket gör resorna väldigt personliga. Folk känner igen oss och gillar att vi kommer tillbaka.

 

Vad händer framåt?
Vi vill utvecklas med resor till Europa. Ett exempel är att vi tillsammans med yogastudion Essence of You i Alingsås planerar en yogaresa till Kroatien i maj nästa år. Vi gillar att samarbeta lokalt och det här blir en bussresa tillsammans med Vårgårdabuss.


Tack Maria och Crister för det viktiga arbete ni gör. Vi gillar att ni uppfyller drömmar och låter människor mötas över gränserna. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.