Smeden och spindeln

En tjej från Oslo åkte hela vägen hit för att kolla spelningen med Ossler, berättar Per Hassling och Tormod Tvete Vik från Kulturföreningen Smeden & Spindeln i Tollered. Väl här blev hon helt kär i lokalen. Hon sa att eftersom det bara är tre timmar hit kommer hon garanterat tillbaka.

 

Berätta om föreningen
Vi levererar högkvalitativ kultur till Tollered med omnejd. I Smedjan i Tollered kan du uppleva intressanta evenemang, trevlig stämning och god mat i en fantastisk kulturmiljö. Vi tar in 70 personer och det intima formatet skapar en nära-artisten-upplevelse. Då uppstår ett unikt självsväng mellan publikens reaktioner och artistens uttryck. Som ett organiskt utbyte där artisten inspireras till att ge mer. Genom åren har vi haft artister som Sarah Klang, Moto Boy och Slowgold.

 

Hur ser planerna ut?
Vi fick stöd i Sparbankshjälpen och pengarna använde vi till en familjeföreställning söndagen 22 maj. Då bjöd Fria Fartyget på en nyskriven jazzresa för barn och alla deras vuxna. Vi har inte spikat höstens program ännu men hoppas bland annat få hit Schtunk123s häftiga inspirationsteater. Med dem händer det alltid konstiga grejer. De är riktigt roliga.

Välkomna hit!