Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Jag tänker alltid positivt, säger Ola Rosén i Sörhaga/Alingsås Hockey. Även om det blir kämpigt medan nya ishallen byggs är det väldigt bra för föreningen. Vi kommer hålla till i Vårgårda ishall under tiden och har fått lära känna en jättefin klubb i Vårgårda HC som verkligen ställt upp för oss.

Varför engagerar du dig ideellt?
Hockeyn har gett mig så mycket och nu vill jag ge tillbaka till sporten. Sedan jag började som ledare har jag hunnit med två varv, från hockeyskolan till junior. Just nu jobbar jag med individuell spelarutveckling för juniorer och a-lag.

Vi försöker göra det lätt och roligt att vara ledare och vi har så många bra människor i den rollen nu. Hockeyskolan drar in många barn och unga i klubben och vi vill vara ett bra lag i division 2, med egna produkter. Med 20 egna spelare i a-laget är vi på god väg. Jag brinner för att vi ska vara en tvåkönad förening och det här är första året tjejlaget spelar seriespel.

Vad betyder ett levande föreningsliv?
Det är viktigt att känna att man tillhör. Man lär sig hålla sig inom ramar vi satt upp tillsammans. Vi vill ge ungdomarna en gedigen utbildning, både utanför och på plan. Där man lär sig träningsfilt, att sköta skolan, språkbruk och hur vi är mot varandra. Det är viktiga saker.

Tusen tack Ola för det viktiga arbete du och alla i föreningen gör. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.