Tollereds IF

På söndag blir det nog lite krångligt, säger ungdomsspelarna Alma Frisell och Kajsa Palm Gustafsson med ett stort skratt. Då spelar vi två matcher på raken här på Spinnarvallen i Tollered. Först spelar vi med juniorerna mot Stenungssund och sedan möter damlaget Eriksberg i division 2.

 

Målvaktstränare Jenny Pettersson, hur går det för Tollereds IF?
Vi är en liten förening men med hjälp av alla eldsjälar får vi det här att gå runt. Sedan några år tillbaka driver vi vår fotbollsskola där 4 till 6-åringar får testa på fotboll. Det skapar en bra tillväxt och vi får in fler barn i verksamheten. Vi har damlag, herrlag, juniorer och fyra lag för barnen. Vackra Spinnarvallen är vår lilla idyll. Det är en riktig pärla och många av lagen som kommer hit berömmer både planen och de fina omgivningarna.

 

Varför fick ni Sparbankshjärtat?
Ida Gustafsson har spelat i vårt damlag och för hennes Sparbankshjärta har vi köpt nya fina bollar. Vi behövde byta ut ett gäng och med ert tillskott blev det möjligt. Nu vill vi att föreningen ska växa och alla är välkomna hit. Vi har en fin gemenskap och alla är väldigt omhändertagande här i vår lilla förening.