Malin Alsterlund- ny kontorschef i Lerum

Jag är rätt kreativ och gillar att gjuta i betong, förklarar Malin Alsterlund som är ny chef på kontoret i Lerum. Vet du att man kan gjuta en ljusstake med hjälp av en tub Pringles? fortsätter Malin glatt.

Berätta om dig själv
Jag har 4 stora barn och älskar att vara ute i vår stuga i Gullholmen. Där får jag hugga i och ha mina allra fulaste arbetskläder på mig. En skön kontrast till vardagen.

Hur hamnade du här?
Jag älskar att jobba nära ägarledda företag. När jag var på ALMI fick jag följa hundratals företag på nära håll. Jag lärde mig mycket om tillväxtparametrar och att tyda tidiga signaler om att det håller på att gå åt skogen. Det blev tydligt att det är bankerna som har den längsta relationen med företagen och därför sökte jag mig hit. Jag har haft spännande befattningar på andra banker men när jag såg annonsen till det här jobbet kände jag att det var det bästa av två världar. En professionell bank som har kraften och modet att göra det bästa för just vår lokala marknad.

Vilka är dina råd till företagaren?

Det viktigaste är ägarnas drivkraft, kompetens och magkänsla! Utöver det gäller det att ha en riktigt hög energinivå. Jag älskar blandningen mellan det analytiska och det kreativa. Det är i den korsningen jag passar bäst. Det är där energin finns!

 

Välkommen Malin!