Oliver jobbar i Alingsås i sommar!

Jag har varit här innan och visste hur banklokalen ser ut, berättar Oliver Palmgren som är en av våra nya sommarjobbare på kontoret i Alingsås. Men när jag kom hit blev jag positivt överraskad över hur trevliga människorna är och hur alla verkligen vill göra allt för kundernas bästa.

 

Vem är du Oliver?
Jag pluggar till civilekonom i Jönköping. Det första året har gått väldigt fort och så brukar det ju bli när man gör något man verkligen gillar. Mitt intresse för ekonomi började redan när jag var liten och det var morfar som lockade. Han fick mig att börja investera tidigt och nu vill jag jobba med ekonomi, främst med finans och investeringar. Det känns som att det här sommarjobbet är ett bra sätt att börja karriären och jag kommer jobba med våra kunder i banklokalen. När jag började här blev jag välkomnad med öppna armar och det första jag fick göra var att sätta mig i lärosalen.

 

Vad vill du ge för råd till våra kunder?
Tänk på att förbereda dig för det oförutsedda. Det gör dig beredd om något oväntat händer. Se till att dina utgifter är lägre än inkomsterna och när du får pengar över kan du bygga upp en buffert i din privatekonomi. När du har den på plats tycker jag du ska spara för framtiden. Tänk långsiktigt, gör dina egna analyser och försök ha is i magen.

 

Stort tack Oliver. Varmt välkommen till oss!