Hej Angelica Petersson! Berätta lite om dig själv.

Jag jobbar som affärschef och vice VD på Sparbanken Alingsås. Det bästa sättet att beskriva mig är nog att prata om mina tre stora kärlekar. Den första är min familj. Min man och mina två barn ger mig lugn och trygghet. Den andra kärleken är mitt jobb. Jag gillar tempot och det oförutsedda, det gör livet till ett äventyr! Och att kunna vara en del i hur människor och företag utvecklas är fantastiskt. Tredje kärleken är att springa långt. I skogen. Där kan jag reflektera och det ger inspiration och återhämtning. När tankarna rör sig obehindrat ser jag lösningar.

 

Varför behövs Sparbanken Alingsås i vårt område?

Ekonomi för mig handlar egentligen inte så mycket om siffror. Vi pratar ju om människor och en sund ekonomi har stor betydelse för hälsa och välbefinnande. Det skapar trygghet, stabilitet och låter människor utvecklas i samhället. Det är ofta en förutsättning för att kunna förverkliga drömmar och ambitioner.

 

Vi drivs av vår Sparbanksidé och man kan säga att vi brinner lite extra för det samhälle vi verkar i. Alla hängivna företagare därute. Och de unga. De är ju vår framtid. Det viktigaste vi har.