Företagsrådgivaren Peter vill hålla igång dialogen

Racketsporter har alltid varit min grej och att få hänga på Lerums Padelcenters* fina anläggning känns riktigt bra, utbrister Peter Berggren som precis börjat jobba som företagsrådgivare på kontoret i Lerum. Man brukar säga att badminton, som jag spelat mest, är en rättvis sport där den bästa alltid vinner.

 

Vem är du Peter?

Jag och min fru träffades på bank för 22 år sen och nu har vi fyra barn mellan 10 och 19 år. Det har blivit mycket tid med barnens aktiviteter och jag har hunnit med att vara badmintontränare, fotbollsledare och kassör genom åren.   

 

Jag sökte mig hit eftersom jag lockades av vår lokala förankring och samhällsengagemang. Eftersom jag är nyfiken gillar jag att hälsa på kunderna och se deras verksamheter. Där får jag träffa så många spännande människor och se olika miljöer. Det är en förutsättning för att göra ett bra jobb och hjälper mig se hur vi kan hjälpa företagaren. Vi måste förstås bedöma siffror men det handlar lika mycket om att kunna läsa av människor.

 

Vad vill du ge för råd till dina företagskunder?

Se till att ha en god relation till din bank. Håll i gång dialogen och se till att din kontaktperson alltid är uppdaterad. Prata med oss både i med- och motgång och var inte rädd att ge oss de dåliga nyheterna. Samarbetet är långsiktigt och bygger på förtroende. Vi vill vara med dig, även om företaget har det tufft.

 

Tack Peter. Vi är glada över att spela på samma bana som dig!