Mikael gillar att utmana sig själv

Jag utvecklas av att lämna komfortzonen, berättar Mikael Olsson som äger Putsa. Vi pratade om att våga utmana sig själv häromdagen och jag kanske skulle göra något riktigt obehagligt, som att lära mig sjunga?

 

Hur går det?

Det går fantastiskt bra. Att öka 10 % med god marginal är inte dåligt under ett pandemiår. Vi ser förändring i människors livsstil där man gärna köper sig tid för att få ett enklare och roligare liv. Där är vi med.

 

Hur ser du på företagande?

Ibland får man nypa sig i armen. Som idag när jag mötte ett gäng Putsabilar. Jösses, jag är ju ansvarig för att våra 39 härliga medarbetare ska få sin lön varje månad. Det är häftigt.

Min drivkraft är att vi bygger företaget tillsammans. Det är kul att jobba med människor och se dem vilja vara delaktiga. För varje person vi anställer känns det som vi blir ett snäpp bättre.    

 

Vad händer framåt?

Vi introducerar nu våra två första säljare. Vi sökte en person men eftersom det till slut stod mellan två så bra fick vi ta en räknerunda i styrelsen. Är man noggrann, vågar följa magkänslan och gör så gott man kan brukar det gå bra.

 

Tack Putsa! 

Ni är en viktig kraft som skapar utveckling och viktiga jobb i vårt område. Går det bra för er går det också bra för vårt samhälle. 

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.