Här får du möjlighet att växa och utvecklas!

Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som strävar efter att ha mycket nöjda medarbetare.

 

Vi ser medarbetarna som vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. På Sparbanken Alingsås har du som anställd goda möjligheter att utvecklas. Hos oss arbetar personer med olika bakgrund, erfarenhet och i alla åldrar som gärna har ett stort samhällsengagemang.

 

Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Du ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen.

 

Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö.

 

Som anställd ingår du i ett rörligt ersättningsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och ändra förmåner. 

 

Att arbeta för jämställdhet och mångfald är viktigt för oss, ett exempel är att vi erbjuder alla medarbetare gratis mensskydd. Vi vill att man ska känna síg trygg hos oss.

 

Vi uppmuntrar och främjar alla aspekter av mångfald i vårt rekryteringsarbete för att banken ska spegla vårt samhälle.

 

Vi vill bygga relationer baserade på respekt, ansvar och förtroende och att göra det på ett socialt, hållbart och ansvarsfullt sätt. Därför har vi en uppförandekod som alla medarbetare ska följa.

 

Eftersom Sparbanken Alingsås är lokalt förankrade är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.

 

Tillsammans gör vi skillnad!