Välkommen till oss Julia!

Jag som spelat så mycket fotboll ser hur viktigt det är att Sparbanken Alingsås ger tillbaka till samhället. Kanske särskilt till de unga, funderar Julia Emanuelsson som är ny sommarjobbare på kontoret i Alingsås. Därför är det underbart att få vara här och bli en del av Sparbanksidén.

 

Vem är du Julia?

Jag är uppvuxen i Vårgårda men har sedan två år flyttat till Alingsås med min sambo. Nu har jag precis pluggat färdigt min utbildning inom personal, organisation och ledarskap i Skövde. Nyligen började jag som gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness. Jag gillar att träffa människor och känna att jag kan hjälpa till, både i träningen och här på jobbet. Jag får mycket energi av det och att vägleda människor kring ekonomi är en viktig uppgift.

 

Många pratade gott om det här sommarjobbet och det var väldigt roligt att få komma hit. Alla har varit så trevliga och jag känner mig verkligen välkommen här. Det är glada miner överallt och allt har varit över förväntan.

 

Vad vill du hälsa våra kunder?

Tänk ett steg längre och bygg upp din ekonomi ansvarsfullt. Var långsiktig, skapa stabilitet och förbered dig på det oförutsedda. Då kommer du kunna känna dig trygg och slippa stressa över ekonomin. Kom in till oss på kontoret så hjälper vi dig i gång.

 

Tusen tack Julia. Varmt välkommen till oss!