Motiveringen är: Genom ett väl fungerande lagarbete har man på ett effektivt och utvecklande sätt arbetat fram en enkel, innovativ och hållbar affärsidé. Företaget lyckas utifrån sina egna erfarenheter identifiera ett behov och skapa en enkel produkt som möter marknadens efterfrågan. Företaget uppvisar en mycket god förståelse för sin marknad och dess potential och man lyckas växla över detta i ett fint finansiellt resultat.

Juryn bestod av Anders Rylander Kontorschef Sparbanken Alingsås, Malte Herlitz Biträdande Kontorschef Sparbanken Alingsås, Kerstin Häregård Senior Rådgivare och Carina Krii som är Verksamhetsledare på Coompanion Väst. Juryn har betygsatt företagets rapport, deras presentation och hur väl de svarade på frågor i den efterföljande intervjun. Julia Agemo som är ansvarig för Ung Företagsamhet i Sparbanken Alingsås fick äran att vara med på plats och gratulera vinnarna!

Sparbanken Alingsås är stolt tävlingsvärd till Årets UF-företag och vi säger stort grattis och bra jobbat till alla nominerade och även ni som kämpade i de andra kategorierna. Ni är förebilder och starka, viktiga krafter som gör att det blir bättre att bo och leva här. Er energi och inspiration smittar av sig.