Hoppa till textinnehållet

Störningar i vissa av våra tjänster

Vi har just nu störningar som bland annat påverkar appen och internetbanken. Vi ber om ursäkt och jobbar på att lösa problemet så fort vi bara kan. Vi kommer att informera här så snart det är åtgärdat.

Sköt din ekonomi digitalt, när du kan.

Tillsammans kan vi bromsa spridningen av Covid-19. Just nu ber vi dig därför att i första hand göra dina ärenden i appen eller internetbanken. 

 

Vi kan även hjälpa dig i vårt kundcenter om du ringer 0771-22 11 22. 

 

Nyhet! Nu erbjuder vi rådgivningsmöte på telefon. Ring 0322-78 600 och boka in ett möte. 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du bli kund?

Hos oss kan du bli kund online eller på ett av våra bankkontor. Oavsett vilket du väljer så får du tillgång till alla bankens tjänster.

Ring oss

Välkommen in via innergården!

Vi bygger om våra lokaler och därför är entrén på Alingsåskontoret stängd mellan 4 november - 15 februari.

 

Det har hänt en hel del sedan 1965 då vi byggde banklokalen på Bankgatan 8 i Alingsås. Nu bygger vi om, men vi har öppet som vanligt!

Aktuellt

Sök sommarjobb!

Logga in och se ditt årsbesked

Nu kan du logga in och läsa ditt årsbesked digitalt. Klicka på Dokument i menyn och sedan på Översikt, efter att du har loggat in. I internetbanken kan du som har barn som är kund i banken även se barnets kundbesked. 

Sparbankerna har nöjdast kunder av alla banker*

Vi är stolta över att vara en del av sparbanksidén som inte nog med att den firar 200 år nu i oktober, har de nöjdaste kunderna! Ett modernt digitalt erbjudande tillsammans med stark lokal närvaro och personligt engagemang har bidragit till den starka utvecklingen.

Tack alla kunder för att ni ger oss så bra betyg. Vi ska fortsätta leverera de bästa lösningarna till dig så att du når dina drömmar. Går det bra för dig, går det också bra för vårt samhälle vilket sätter sina avtryck hos många. Vi vill att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och våra korta beslutsvägar gör att du kan få all den hjälp som du behöver, när du behöver den. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.

*Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mäter årligen kundnöjdheten hos Sveriges bankkunder. Årets undersökning genomfördes under perioden 3 augusti – 4 september 2020 och bygger på 7 968 intervjuer med privatkunder och 6 898 intervjuer med företagskunder.

Håll koll ditt företag.

Nyhet!

 

Med Företagskollen håller du enkelt koll på ditt företag och vart du är på väg. Ingår i Internetbanken.

 

E-handel i Vårgårda och Herrljunga

Succé för nya e-handelsbutiker i Vårgårda och Herrljunga! Inom ramen för projektet ”Vi har en idé” uppkom tidigt i höstas en tanke om att skapa två digitala e-handelsplatser för butiker i Vårgårda och Herrljunga.

 

 

 

UF-företaget Delight

Posta inte detta innan 23:e november är ni snälla ber Erik, Joel, Tiva, Nellie, Sebastian och Oliver som driver UF-företaget Delight. Just nu är det slut på lagret men då kommer webbshopen vara välfylld igen. Välkomna in för att köpa, fortsätter de.

 

 

 

 

 

Alingsås KIK

Du skulle se lagens önskelistor för nya klubbstugan, berättar Jessica Pettersson när vi ses på Noltorpsvallen. Det är allt ifrån glassmaskin, vasst wifi till pool. Och en bra tvättmaskin! Men det var nog ledaren Emilia som skrev, skrattar Jessica.

 

 

 

 

Wave Initiative- rörelseglädje i fokus

Receptet är att göra saker tillsammans. Gemenskap och inspiration på ett twistat sätt, berättar Anna Östling och Lisa Forsell som tillsammans med Sebastian Östling driver Wave Initiative i Lerum. Vi träffas vid Aspens badplats en kall fredagseftermiddag i november och det är snart dags för det återkommande fredagsbadet.

 

Poppa- ett nätverk för kreativa företagare

Näringslivsutveckling blir lätt fluffigt men Poppa är härligt konkret, berättar Angelica Larsson och Daniel Liljeblad när vi ses utanför Garveriet i Floda. Angelica är destinationsutvecklare på Lerums Kommun och Daniel är vice ordförande i Företagarna i Lerum och har uppdrag för Floda Platsutveckling.

 

 

Varning för bedragare!

Just nu är det vanligt att bedragare ringer och påstår att de är från banken, spärrservice eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID.

 

Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på.

 

Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor.

 

Erbjudanden

Du får ränta våra sparkonton!

  • Fasträntekonto Bundet 3 mån-   f.n. 0,60%
  • Fasträntekonto Bundet 6 mån-   f.n. 0,60%
  • Fasträntekonto Bundet 12 mån- f.n. 0,60%
  • Framtidskonto Rörligt- f.n. 0,50%
  • Placeringskonto Företag Rörligt- f.n. 0,05%
  • Sparkapitalkonto Rörligt- f.n. 0,05%
  • E-sparkonto Rörligt- f.n. 0,05%

 

Sparkonton för privatpersoner

Sparkonton för företag

Anvarsfulla bolån

Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska kunna sova gott om natten och att du når dina mål.

Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och handlar om: Vår lokala förankring. Viljan att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Att en del av vinst går tillbaka till samhället.

Little girl in moving box with family.
3 månaders bolåneränta:
2,39%
1 år 2 år 3 år 4 år
1,79% 1,75% 1,64% 1,65%
Gäller från och med 2020-10-20

Sparbanksidén

Sparbanksidén

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och lika aktuell idag som när vi startade.

 

Den handlar om:  

  • Vår lokala förankring.
  • Vår vilja att hjälpa människor och företag till sund och hållbar ekonomi.
  • Att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället.