Hoppa till huvudinnehåll

Företag

För oss är du en viktig kraft som skapar sysselsättning här i vår gemensamma närhet. Går det bra för dig och ditt företag, går det också bra för vårt samhälle vilket sätter sina avtryck hos många. 

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra!

man och kvinna i en afffär

Företag - aktuellt just nu

Hur tar du som företagare betalt av dina kunder?

Kort, swish eller online? Vi hjälper dig med att hitta en betallösning som passar dig och dina kunder.

Läge för e-handel?

Är du företagare och ännu inte kommit igång med din e-handel, denna stund är den bästa. Här får du tips på hur du kommer igång. 

 

Private Banking

Vi utvecklar förmögenheter och en hel del annat såsom:

  • Relationer
  • Kontakter
  • Samhället
  • En sund ekonomi
  • Trygghet m.m

Anmäl ditt konto till kontoregistret

När du registrerar ditt konto till vårt kontoregister får du utbetalningar från företag, kommuner och myndigheter, direkt till ditt konto.

Kvinna som håller i en kopp kaffe

Kontakta oss

Vi hjälper dig till en sund och hållbar ekonomi!

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och våra korta beslutsvägar gör att du kan få all den hjälp som du behöver, när du behöver den.

Tillsammans är vi starka!

Solrosor i Ljung

Vi gör en god sak för barn med cancer

Solrosorna är väldigt vackra och många kommer hit för att plocka, berättar Jonas Holgersson som tillsammans med kusinen Torbjörn driver gården i Gudmundstorp i Ljung. Cyklister fyller cykelkorgarna och andra åker hit ända i från Borås eller Alingsås. Det känns väldigt bra eftersom intäkterna går direkt till Barncancerfonden.

Som småbarnsföräldrar vill vi att våra barn ska kunna leva kvar här

Vi arbetar långsiktigt och hållbart och därför har företaget klarat sig fint i 76 år, berättar bröderna Fredrik och David Olsson som driver Lundgrens i Gräfsnäs och Tifosi. Och om vill finnas kvar lika länge till måste vi göra den här omställningen. 

 

Tack alla företagre

Här kan du läsa fler intervjuer med några häftiga företagare i vårt område. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa!

Många företagare letar efter