Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Det här ingår i Företagspaket Plus för föreningar

Mer information

A footballclub who recieved Sparbankshjartat

Erbjudande om fria mensskydd!

För oss är alla föreningar viktiga krafter som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vår gemensamma närhet. Vi vill öka tryggheten genom att erbjuda föreningar ett startkit mensskydd från företaget Herbox. Vi hoppas att detta kan bidra till en säkrare vardag för alla tjejer i vårt föreningsliv.

Bli föreningskund

Vill din förening bli kund hos oss?

 

 

Ändra uppgifter om förening

När ni gör ändringar i föreningen som påverkar föreningens relation till banken behöver du meddela oss.

Bostadsrättsföreningar

Vi kan erbjuda lån och tjänster för bostadsrättsföreningens hela ekonomi.

Barn som spelar fotboll

Sparbankskilowatten

Vi vill öka möjligheterna till grön omställning för föreningar. Därför lanserar vi nu bidraget Sparbankskilowatten som kan sökas för att investera i olika energieffektiviserande åtgärder.

Exempel på föreningar som vi stöttar

Elsa och Elliot är Unga tränare i Lerum Friidrott

Vi är övertygade om alla ungdomsledare är viktiga krafter och förebilder som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar i vårt verksamhetsområde.

Det är en riktig familjesport och ofta tycker föräldrarna det är så roligt att de själva börjar orientera

Vi gör allt för att stötta våra duktiga ungdomsledare, berättar Göran Frisk som är ordförande i OK Kullingshof. Tillsammans med alla andra ideella krafter är dom livsnerven i föreningen och deras arbete skapar ett stort värde. Ett värde man inte kan köpa för pengar.

Här i IK Frisco tänker vi mycket på jämställdhet

Här i IK Frisco tänker vi mycket på jämställdhet, berättar Anna Knutsson och Mariette Hassmer Troije när vi ses i klubbstugan en kväll i december. Damlaget är vår stolthet och tillsammans med Skepplanda är vi den förening i Sverige som haft damlag längst i seriespel.  

Pingis är en sport för alla

Du kommer snabbt in i spelet och dom duktiga kan göra det lätt för de lite sämre, berättar Viggo Merler som är spelare, ungdomsansvarig och tränare i Alingsås Pingis. Vill man träna ser man till att få bollen tillbaka och då är det bara att lägga returerna på samma ställe hela tiden.

two man in a arena

Vi vill att Novahallen ska blir ett nav för alla

Novahallen värms upp med bergvärme och solceller, berättar Peter Axelsson och Fredrik Aspgren i Floda Innebandyklubb. Vi samarbetar med en lokal solcellsleverantör där föräldrarna kan köpa rabatterade solceller. Samtidigt får föreningen kick-back på försäljningen.

 

Alla ska få chansen att göra sitt bästa

Det är kul att få vara med i något stort, berättar My Andreasson och Nadja Danish när vi ses på Tånga Hed en fredag i augusti. Det är som en extra familj där man får stöd av kompisarna. En skön fristad om det är mycket i skolan eller om man har andra problem.