Hoppa till huvudinnehåll

Det här ingår i Företagspaket Plus för föreningar

Mer information

Barn som spelar fotboll

Sparbankskilowatten

Vi vill öka möjligheterna till grön omställning för föreningar. Därför lanserar vi nu bidraget Sparbankskilowatten som kan sökas för att investera i olika energieffektiviserande åtgärder.

Exempel på föreningar som vi stöttar

Elsa och Elliot är Unga Tränare i Lerum Friidrott

Vi är övertygade om alla ungdomsledare är viktiga krafter och förebilder som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar i vårt verksamhetsområde.

AHK:s damer laddar inför hemmapremiären!

Att få möta bra lag i Damallsvenskan utvecklar oss som individer och grupp, berättar lagkapten Josefin Ewerman och spelarna Linnea Kindahl och Tuva Jungqvist. Och det är extra roligt att få spela våra matcher här i Nolhaga. Det kan bli mycket folk och bra tryck. 

Glad kvinna i gymnastikhall

Våra ungdomsledare blir förebilder för alla barn

När ungdomarna känner hur föreningen blir något större än bara den egna träningen händer något väldigt bra, berättar Karin Olander som är ordförande i AIF Gymnastik. 

Vi ska fortsätta vara en förening för alla tjejer

Grattis till utmärkelsen Kvalitetsklubb!

Tack snälla, det känns jättekul! Man blir aldrig klar och arbetet måste vara levande i föreningen. Men det är ett långt arbete vi tar i mål

Alla ska få chansen att göra sitt bästa

Det är kul att få vara med i något stort, berättar My Andreasson och Nadja Danish när vi ses på Tånga Hed en fredag i augusti. Det är som en extra familj där man får stöd av kompisarna. En skön fristad om det är mycket i skolan eller om man har andra problem. 

Nu jobbar vi för att utöka arbetet med inkludering

Barnen tycker det här är jättekul, berättar ungdomstränaren Josefine Holmesson och klubbchef Michael Pettersson när vi ses på Lerum Friidrotts friidrottsskola. Här får de röra på sig fullt ut och när barnen springer 60 meter tar de i med blod, svett och tårar.

 

Alingsås Vårgårda Discgolf

När nya spelaren Victoria kom hit till tjejkvällen var hon orolig för att vara dålig, berättar Ellinor Rosenius som är ordförande för Alingsås Vårgårda Discgolf. Men det visade sig att hon var en fantastisk spelare och att hon oroat sig helt i onödan.