Vad letar du efter?
Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app, BankID
Er verksamhet

Pensions- och försäkringslösningar företag

Vi på Sparbanken Alingsås vill hjälpa dig och ditt företag till en sund och hållbar ekonomi och skapa bra förutsättningar för ditt företag, nu och i framtiden. En del i Sparbanken Alingsås helhetserbjudande är Pension och Försäkring Företag.

En omtänksam arbetsgivare är en bra arbetsgivare. Ta hand om dig själv, dina anställda och ditt företag med våra pensions- och försäkringslösningar. Skapa trygghet och var beredd om det oförutsedda skulle inträffa.

Johanna och Åsa är Sparbanken Alingsås försäkringsspecialister och hjälper dig som företagare att ordna så du får ett bra pensions- och försäkringsupplägg för dig och dina anställda. Vår uppgift är att finnas tillgängliga för dig som en samarbetspartner i dina pensions- och försäkringsfrågor.

Våra försäkringsspecialister- Johanna Westlund och Åsa Strömberg

Nyhetsbrev

Tjänstepension och trygghetsförsäkringar till företaget

Confident smiling woman in office space

Tjänstepension och trygghetsförsäkring

Se till att du som företagare har samma skydd som andra har genom sin anställning. Har du anställda blir du en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda pension och trygghet.

Young man working in a coffee shop

Administrera pensionsplanen

I internetbanken kan du se din pensionsplan och göra de vanligaste ändringarna. Du kan till exempel ändra löner, göra premieuppehåll, samt lägga till och ta bort anställda.

Försäkringar till företaget

Man standing at a company talking in his mobile

Företagsförsäkringar

I samarbete med Tre Kronor erbjuder vi försäkringar för det mindre företaget som kan anpassas efter just din bransch och verksamhet. De skyddar bland annat företagets inventarier och ger ersättning för uteblivna intäkter vid skada.

Mechanic technician on a garage

Fordonsförsäkringar

I samarbete med Tre Kronor erbjuder vi fordonsförsäkringar för företagets fordon. Det finns flera olika fordonsförsäkringar att välja mellan. För att se pris på fordonsförsäkring, fyll i registreringsnummer när du är inloggad.

Vi förmedlar pensions- och försäkringslösningar till företag från Swedbank Försäkring AB, Folksam ömsesidig sakförsäkring och Tre Kronor Försäkring AB.

Information om vår försäkringsförmedling

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig.

Man och kvinna som ler och tittar på en mobiltelefon