Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Länka till sparbankenalingsas.se

Länka gärna till sparbankenalingsas.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna.

Observera att länkning till sparbankenalingsas.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning.

Länkning till sparbankenalingsas.se

  • När du länkar till Sparbanken Alingsås.se vill vi gärna att namnet Sparbanken Alingsås ingår i länknamnet, till exempel "Sparbanken Alingsås", "Till Sparbanken Alingsås webbplats", "Läs mer om Sparbanken Alingsåss bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Sparbanken Alingsås inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Sparbanken Alingsås.

Hantering av vår logotyp

Sparbanken Alingsås är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Sparbanken Alingsås logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.

Kontakt

Länkar som innehåller vår logotyp ska alltid godkännas av Sparbanken Alingsås före publicering. Om du har några frågor om hur du använder vår logotyp hjälper vi dig gärna med information och råd. E-posta föreslagen länk inklusive placering på webbsidan till

Byrå och samarbetspartners

Vid produktioner i samarbete med Sparbanken Alingsås, efterfråga inloggningsuppgifter till Swedbank Brand Manager. Brand Manager är ett webb-baserat verktyg som bland annat innehåller riktlinjer för vår profil och nedladdningsbara designelement.

Ladda ner vår logotyp i rekommenderade storlekar

  75 pixlar bred 100 pixlar bred 125 pixlar bred
Transparent bakgrund Ladda ner Ladda ner
Ladda ner
Vit bakgrund
Ladda ner
Ladda ner
Ladda ner