Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Provisioner och kvalitetshöjande tjänster

Family unpacking moving boxes

Provisioner regleras i lagen om värdepappersmarknaden och Finansinspektionens regler för hur provisioner och annan tredjepartsersättning får betalas ut och tas emot. Kortfattat innebär reglerna att provisioner som ges eller tas emot måste höja kvaliteten på de berörda tjänsterna som erbjuds till dig som kund. Provisionen får inte heller hindra Sparbanken Alingsås från att agera i ditt bästa intresse som kund. Här beskriver vi vilka kvalitetshöjande tjänster Sparbanken Alingsås erbjuder.

Analyser

Sparbanken Alingsås erbjuder bland annat analyser för olika marknader, branscher, företag och tillgångsslag. Analyserna guidar dig som kund och ger dig kunskap för att kunna fatta välgrundade finansiella beslut. Du vet väl att du kan prenumerera på flera av nyhetsbreven direkt till din e-post.

Prenumerera på nyhetsbrev - få analyser för olika marknader, branscher, företag och tillgångsslag

Du kan även få tips om de senaste anlyserna, boka in ett rådgivningsmöte med oss. 

Många av analyserna är samlade på Swedbank Insikt och Aktiellt. Dessutom har banken tv-sändningar på Swedbank TV med de senaste analyserna.

Brett produktutbud

Sparbanken Alingsås har ett brett utbud av sparprodukter, såväl egna som via samarbetsparter. Produktutbudet innehåller exempelvis fonder, aktier och strukturerade produkter. Det ger dig ökad möjlighet att anpassa dina investeringar utifrån dina behov och sparmål. På Fondtorget har du tillgång till mer än 500 fonder från cirka 70 olika fondbolag. En lista över samtliga produkter finner du i Fondlistan.

Digitala kanaler

Som kund i Sparbanken Alingsås har du dygnet runt tillgång till ditt sparande i internetbanken, appen och iPad-banken. Läs mer om hur du kommer igång och vilka tjänster som finns. Digitala tjänster

Våra kontor 

Vi har fem bankkontor, dit du är välkommen om du har frågor kring ditt sparande. Hitta närmaste kontor här. Du kan även kontakta oss över telefon på 0322- 786 00.

Personlig Rådgivning 

Som kund i Sparbanken Alingsås har du tillgång till att få personlig rådgivning av bankens rådgivare. Vill du boka ett möte? Kontakta oss