Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Du kommer snabbt in i spelet och dom duktiga kan göra det lätt för de lite sämre, berättar Viggo Merler som är spelare, ungdomsansvarig och tränare i Alingsås Pingis. Vill man träna ser man till att få bollen tillbaka och då är det bara att lägga returerna på samma ställe hela tiden.

Hur går det för er?
Föreningen växer ordentligt. Trycket på att spela pingis är stort och vi har lyckats möta upp på ett bra sätt. Vi har över 75 medlemmar som tränar och spelar match, både tjejer och killar. Vi har kul ihop och i år har vi fler lag i seriespel än någonsin tidigare.

Berätta om namnbytet
Vi ska byta namn från Alingsås Pingispojkar till Alingsås Pingisklubb. Vi har alltid haft tjejer i föreningen och vi vill att ännu fler kommer hit. Då är det gamla namnet inte så lockande. Alla är med på tåget och jag hör många positiva reaktioner. Och det nya namnet känns mer professionellt, inte lika mycket som en hobbyklubb.

Varför ska man testa pingis?
Pingis är en sport för alla. Killar och tjejer kan spela med varandra och du behöver varken vara speciellt lång, kort eller i någon särskild ålder. Det är bara att köra på! På söndag har vi öppet hus och där man ta med kompis och testa sporten. Alla är välkomna!

Tack Alingsås Pingis för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni skapar gemenskap och bygger föreningen så långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.