Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Skaffa AutoPlan vagnpark

  • Smidig digital hantering från inköp till drift.
  • Stöd vid försäljning.
  • Grön vagnpark med Green Fleet.

Vill ni skaffa en ny vagnpark eller flytta en? Mejla Johannes Eckerstein på Swedbank AutoPlan för offert och prisförslag.

Smiling woman loading car trunk filled with different type of flowers.

Vagnparksadministration via AutoPlan kan vara en bra lösning för att spara tid och resurser och förenkla affären. Få hjälp med hela leasingaffären, administration av vagnparken, analys och försäljning av företagets bilar.

Detta får ni hjälp med

Digital hantering av fordon

  • Enkla digitala verktyg för fleet management.
  • Förenkla administrationen av er vagnpark.
  • Digitala lösningar för beställningar, registrering och support.

Administration

Vill ni lägga mindre tid på administration och mer tid på era affärer? AutoPlan tar hand om samtliga bilrelaterade frågor och ger full administrativ support i allt från bilköp och leasing till försäljning.

AutoPlan Trading - bilförsäljning

Med hjälp av vårt webbaserade verktyg kan ni själva lägga in försäljningsuppdrag av leasingbilar, följa med i budgivningen och acceptera bud. Ett enkelt sätt att sälja företagets bilar.

Analysera parken med AutoAnalys

Med vårt system AutoAnalys kan ni på ett enkelt och effektivt sätt analysera er bilpark. Välj bland ett flertal rapporter och sök den information som är mest intressant för er vagnpark.

Leasing av bilar och lätta lastbilar

När det gäller leasing så tar vi, tillsammans, fram en skräddarsydd lösning för just er. Ni väljer själva vilken finansieringsmodell, leasingperiod och avskrivningsalternativ som passar er bäst.

Minskad miljöpåverkan - för miljön med AutoPlan vagnpark

Miljöanpassad bilpolicy

Med AutoPlan får du hjälp att miljöanpassa företagets bilpolicy så att det blir lättare att möta framtidens miljökrav. Få miljörelaterad statistik över företagets bilar, bland annat för bullernivå och det faktiska koldioxidutsläppet.

För miljön

Green Fleet

Med Green Fleet kan ni minimera ert klimatavtryck och optimera en grön vagnpark. Förutom val av fordon fokuserar vi på varifrån finansieringen kommer och hjälper till med rådgivning och bilpolicy med mål för Green Fleet.

Redan kund? Support och administration

AutoPlan kontakt - Förarsupport

Kontakta AutoPlans förarsupport eller er kundansvariga hos AutoPlan. Förarsupport har öppet alla dagar klockan 09.00-16.00. För att få hjälp snabbt - ha alltid ditt registreringsnummer tillgängligt.

AutoPlan kundportal

Logga in i kundportalen på autoplan.se med mobilt BankID. Här kan du bland annat registrera uppgifter för körjournal och mätarställningar, göra digitala beställningar och andra uppdateringar.

Fler sätt att finansiera och sälja företagsbilar

Skaffa AutoPlan vagnpark

Vill ni skaffa en ny vagnpark eller flytta en? Mejla Johannes Eckerstein på Swedbank AutoPlan för offert och prisförslag.