Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Det kan vara en bra idé att lämna in bilen inför semestern, menar Stefan Sjögren som driver Göran Svenssons Bilverkstad AB i Vårgårda. Då slipper du kanske oberäkneliga stopp längs vägen. Det går aldrig att få en bil helt felfri men man kan försöka så gott det går. Vi har några luckor i kalendern och det är bara att komma hit.

Berätta om företaget
Göran Svensson startade verksamheten redan 1927 och min pappa har jobbat här sedan han gick ur skolan. Det innebär att jag är uppväxt i verkstaden och nu är jag fjärde generationen som driver företaget. Vi är fyra anställda och här behöver man vara väldigt bred och kompetent som mekaniker, eftersom vi jobbar med alla sorters bilar. Vi är med i Bosch servicekoncept och satsar på deras mest avancerade utbildning. Josef är färdig systemtekniker medan Lars-Åke och Mario är på god väg med sina utbildningar.

Hur går det?
Det går bra och vi tjänar pengar varje år. Nya kunder kommer för att stanna. Vi jobbar i ett segment där det mer handlar om service än att byta delar. Jag tror folk är mer medvetna om hur viktigt det är att ta hand om sina bilar, som får fler mil i sig. När man tar hand om sin bil kan man använda den mycket längre.

Tack GS Bilverkstad för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni tar hand om Vårgårdabornas bilar och att ni bygger företaget så långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.