”Vi hjälper våra kunder med sortering, kontroller, emballagehantering och lagring. En satsning vi är extra stolta över är att vi erbjuder avancerad sortering i kontrollerade miljöer i ESD-säkrat renrum”, berättar Håkan.

Contage tar nu nästa steg och är, som första företag i vårt område, antaget till Navigator Scaleup. Det är ett tillväxtprogram där banken är initiativtagare och som drivs av Stiftelsen Eken. Syftet är att hjälpa företag att växa och att skapa tillväxt och utveckling i vårt område.

”Vi känner oss trygga i vad vi gör och vill nu skala upp verksamheten. Jag har aldrig gjort det förut och den erfarenheten kan jag inte läsa mig till. Det känns otroligt intressant samtidigt som det är en stor utmaning för mig”.

Navigator riktar sig till företag med 1–49 anställda med potential att växa. I programmet finns fyra coacher och arbetet anpassas efter företagets verksamhet, prioriteringar och mål.

”Jag gillar utveckling och ser fram mot att ha någon jämte mig på resan. Navigators coacher har värdefulla erfarenheter och tänk att få någon med sig som inspirerar och pushar på! Tillsammans kan vi alla på företaget växa som människor och bli ett ännu finare bolag”.

---
Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.