Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Föreningar skapar ett hållbart samhälle

För oss är alla föreningsledare en viktig kraft som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vår gemensamma närhet. Det hårda arbete de lägger ner gör att det går bra för vårt samhälle. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa!

Tre glada tjejer vid en handbollsplan

AHK:s damer laddar inför hemmapremiären!

Att få möta bra lag i Damallsvenskan utvecklar oss som individer och grupp, berättar lagkapten Josefin Ewerman och spelarna Linnea Kindahl och Tuva Jungqvist. Och det är extra roligt att få spela våra matcher här i Nolhaga. Det kan bli mycket folk och bra tryck. 

Nu jobbar vi för att utöka arbetet med inkludering

Barnen tycker det här är jättekul, berättar ungdomstränaren Josefine Holmesson och klubbchef Michael Pettersson när vi ses på Lerum Friidrotts friidrottsskola. Här får de röra på sig fullt ut och när barnen springer 60 meter tar de i med blod, svett och tårar.

 

Sex män som spelar jazzmusik

Jazzkonsert på Tuvegården

Visste ni att den här jazzkonserten är sponsrad av Sparbanken Alingsås? frågar Hans Zakrisson publiken på äldreboendet Tuvegården vid Gerdsken. Det är faktiskt den enda banken i världen med huvudkontor här i Alingsås, fortsätter Hans som spelar i bandet New Orleans 6.

Sparbanksidén - hjärtat i allt vi gör!

Vår sparbanksidé handlar om: 

  • Vår lokala förankring.
  • Viljan att hjälpa människor och företag till en stund och hållbar ekonomi.
  • Att en del av vår vinst går tillbaka till samhället.
En ungdom med scoutskjorta sittandes vid en sjö