Hoppa till huvudinnehåll

Privat

Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du når dina drömmar. 

Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället.

Cykelfesten is a big event in Vargarda

Aktuellt just nu

family in fornt of a house

Buffertspara hos oss och …

hjälp en småbarnsfamilj i Alingsås förverkliga sin husdröm.

Allt du sparar hos oss gör skillnad, både för dig själv och för hela bygden. Eftersom vi är lokala kan pengarna du sätter in här lånas ut till någon annan i vårt område.

Vi liknar det här vid ett lokalt kretslopp. Ett fint exempel är Johanna och Emil om kunde satsa för framtiden genom att förverkliga sin husdröm. 

Anmäl ditt konto till kontoregistret

När du registrerar ditt konto till vårt kontoregister får du utbetalningar från företag, kommuner och myndigheter, direkt till ditt konto.

Rådgivningstjänst Premium

Din ekonomi behöver omsorg för att må bra och växa. Behoven ser olika ut i olika faser av livet. Med Rådgivningstjänst Premium är målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. 

 

Private Banking

Vi utvecklar förmögenheter och en hel del annat såsom:

  • Relationer
  • Kontakter
  • Samhället
  • En sund ekonomi
  • Trygghet m.m

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Vi hjälper dig till en sund och hållbar ekonomi!

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och våra korta beslutsvägar gör att du kan få all den hjälp som du behöver, när du behöver den.

Mer information

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!