Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här eller kontakta oss!

Ställ din fråga här

Öppettider

Kundcenter Privat

0771-22 11 22

Kundcenter Företag

0771-33 44 33

Spärrservice

08-411 10 11

Anders Samuelsson - Foto Andreas Molin
Anders Samuelsson - Foto Andreas Molin

Sparbanken Alingsås AB har fått ny vd - Anders efterträder Ragnar

Efter 25 år som vd för Sparbanken Alingsås har Ragnar Udin lämnat den posten för att bli arbetande styrelseordförande för Sparbanksstiftelsen Alingsås. Han efterträds av Anders Samuelsson som varit affärsansvarig på banken sedan sommaren 2008.

Anders Samuelsson är 51 år och bor i Ljung. Familjen består av fru och tre vuxna barn.
Bankbanan inleddes som sommarvikarie på Sparbanken Alingsås 1975. Sedan dess har Anders hunnit med att arbeta för Föreningsbanken och Swedbank. Efter cirka två och ett halvt år som affärsansvarig på Sparbanken Alingsås är det nu dags att axla vd-skapet.
– Vem som helst som hade tagit över efter en så framgångsrik vd som Ragnar Udin hade känt ansvaret och utmaningen i detta, vilket jag också gör. Det kommer att bli både spännande och ansvarsfullt att se till att Sparbanken Alingsås AB även fortsättningsvis förblir en framgångsrik bank, säger Anders.
–Jag har fullt förtroende för den nya bankledningen med Anders Samuelsson som vd, Lennart Hanson som stf vd och Anders Korpås som kreditchef, kommenterar tidigare vd:n Ragnar Udin.
Lennart Anderberg, styrelseordförande för Sparbanken Alingsås AB, är också full av tillförsikt inför förändringarna i ledningen.
– Med Anders som vd och Ragnar som arbetande ordförande i stiftelsen får vi den kontinuitet i verksamheten som vi eftersträvar i såväl banken som stiftelsen, säger han.
 

 

Anders Samuelsson och Ragnar Udin tillträdde officiellt sina nya tjänster den 1 januari 2011.
 

Stäng Skriv ut